12.03.2020 - NYT: Cambridge Institute indstiller undervisningen

Efter regeringens udmeldinger i går aftes har Cambridge Institute besluttet, at vi fortsat nøje følger myndighedernes anbefalinger.

Derfor indstiller vi alle aktiviteter, hvor flere mennesker samles, fra i dag torsdag 12. marts kl. 12.00 og foreløbig frem til og med fredag den 27. marts.

Det betyder, at al fremmøde til undervisningen indstilles fra i dag kl. 12.00, og du skal således ikke møde op på Cambridge Institute.

Din underviser vil snarest muligt lægge information på Moodle om, hvordan I kan gennemføre dele af undervisningen. Du kan også kontakte din underviser gennem Moodle.
Hvis du er tilmeldt et onlinehold, fortsætter undervisningen som normalt.

Cambridge Institutes bygning vil være lukket fra i dag kl. 12.00. Men vores administrative medarbejdere kan i vid udstrækning arbejde hjemmefra, derfor kan du stadig kontakte os pr. mail og telefon i den normale kontoråbningstid. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at svare på spørgsmål så hurtigt som muligt.

Da vi er nødt til at foretage dette drastiske skridt med meget kort varsel, vil der være spørgsmål, som vi ikke kan svare på lige nu og her. Vi er også forberedt på at få mange henvendelser. Vi lover at arbejde ihærdigt på at svare alle så hurtigt som muligt. Vi håber på jeres forståelse.

Da der er tale om force majeure og dermed omstændigheder, som Cambridge Institute ingen indflydelse har på, kan vi ikke tilbagebetale kursusgebyr eller erstatte den indstillede klasseundervisning. Vi arbejder på højtryk på at kunne gennemføre dele af undervisningen.

Vi følger selvfølgelig nøje med i udviklingen og opdaterer løbende denne side.